Tips Beli Harga Shaklee Pada Harga Istimewa

SERTAI KAMI SHAKLEE TEAM

Yuran Pendaftaran  RM75 WM / RM85 EM  Daftarkan keahlian anda dengan Shaklee bersama Mama Edazz sekarang!

atau

Keahlian percuma dengan pembelian 200points (lebih kurang RM660 untuk semenanjung & RM880 untuk Sabah/Sarawak) dan nikmati pelbagai ganjaran menarik sabagai Ahli Shaklee !

ATAU


Sekiranya anda berada berdekatan dengan mana-mana cawangan Shaklee yang sah, dan mahu membeli sendiri produk Shaklee serta mendapat harga ahli, bolehlah ikuti tips di bawah.

PERTAMA

Sebelum melangkah masuk ke mana-mana cawangan Shaklee, pastikan anda mempunyai maklumat ini.


* Shaklee ID : 910734
* Nama : May Herda bt Mansor
* Contact No. : 019-288 7041


** Anda juga boleh menghubungi saya terlebih dahulu untuk konsultasi percuma dan cadangan suplemen.


KEDUA

Pergi ke mana-mana cawangan Shaklee yang sah


Shaklee HQ : JA-3A-02, Empire Tower, Empire Subang, Jalan SS16/1, 47500 Subang Jaya, Selangor. No Tel: 03-5622 3188
KL Branch : 31 Jalan 2A/27A, Section 1, Wangsa Maju, Setapak, Kuala Lumpur.. No tel 03-41426442
Penang Branch : A-2 Jalan Todak, Pusat Bandaraya, Seberang Jaya , Perai, Pulau Pinang. No tel 04-3974325
Ipoh Branch : 32, Medan Istana 1, Bandar Ipoh Raya , Ipoh, Perak. No tel 05-2418260
Johor Bahru Branch : 14 Jalan Molek 1/10 Taman Molek , Johor Bahru, Johor. No tel 07-3525188
Kota Bharu Branch : 319 Section 25 Bandar Kora Bharu Jalan Sultan Yahya Petra, Kota Bharu, Kelantan. No tel 09-7478688
Kota Kinabalu Branch : Lot 7, Ground Floor, Wisma Damai, Jalan Damai Luyang, Kota Kinabalu, Sabah. No tel 088-272087

KETIGA


Anda boleh mendaftar ahli dengan menggunakan ID saya dan maklumkan kepada saya. Nanti saya boleh masukkan nama anda kat group FB. Boleh kita share pelbagai info menarik.


Apa kelebihan jadi ahli ni?



Nampak tak? Consume untuk diri sendiri, family pun boleh dapat CASH BACK aka BONUS. As simple as that. Beli suplement kat farmasi dapat diskaun je tapi dengan Shaklee dapat diskaun dan BONUS lagi tu.

Dan kalau nak buat extra income or part time business or planning to become a WAHM or WAHD, group kami akan/sedia membantu. Insya Allah. Sama-sama kita membantu untuk berjaya dunia & akhirat. 



  • Peluang menjana pendapatan sampingan bersama-sama group kami.

  • Bimbingan dan sokongan berterusan

  • Tutorial dan coaching secara online

  • Kelas-kelas  yang boleh diuruskan di rumah anda sendiri

  • Peluang untuk mempelajari ilmu2 bisnes internet, pemasaran FaceBook, teknik-teknik perniagaan internet terkini, jana pendapatan pasif dan banyak lagi

Semuanya hanya dihujung jari!

Mahu mencuba vitamin Shaklee? Boleh sms / whatsapp kepada saya di 0172887041 atau email ke emay910@gmail.com. Anda juga boleh menggunakan ID 910734 (May Herda) di mana-mana cawangan Shaklee berhampiran.



No comments:

Post a Comment